Todt bekeek Formule 1-race bij Schumacher

Door:
06-12-2018

MILAAN (ANP) – Jean Todt, voorzitter van de internationale autosportfederatie FIA, heeft de Grote Prijs van Brazilië vorige maand bekeken met Michael Schumacher. Dat zegt de Fransman donderdag tegen Auto-Bild.

”Ik ben altijd terughoudend als ik het hier over heb, maar het is waar: ik heb de GP van Brazilië in Zwitserland bij Michael bekeken”, aldus Todt, een goede vriend van de familie Schumacher. Todt, zelf in het verleden actief in het rallyrijden, vierde als teambaas van Ferrari grote successen in de Formule 1. Hij haalde Schumacher in de jaren negentig naar de Italiaanse renstal en die samenwerking leidde tot vijf wereldtitels.

De inmiddels 49-jarige Schumacher lag maandenlang in coma in een ziekenhuis, na zijn skiongeluk van 2013 in de Franse Alpen. Daarbij liep de zevenvoudig wereldkampioen zwaar hersenletsel op. Over zijn huidige gezondheidstoestand is weinig bekend.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen