Tom Cruise landt met helikopter bij première Top Gun: Maverick

Door: DitjesDatjes
05-05-2022

Tom Cruise kwam op een zeer speciale manier aan bij de wereldpremière van zijn nieuwe film Top Gun: Maverick in San Diego. De 59-jarige acteur arriveerde per helikopter bij het USS Midway Museum, waar fotografen, pers en fans op hem stonden te wachten. Dit meldt The Daily Mail.

Cruise kruipt na 36 jaar weer in de huid van Pete ‘Maverick’ Mitchell, het personage waarmee hij in 1986 wereldberoemd werd door de film Top Gun. Cruise had zijn vliegkostuum dit keer niet aangetrokken en verscheen in een pak met zijn ‘aviator’ zonnebril.

Hoewel Tom erom bekend staat al zijn stunts graag zelf te willen doen, zat hij dit keer niet achter de stuurknuppel van de helikopter. “Nee, vandaag even niet. Ik kan wel een helikopter besturen maar nu heeft iemand anders me gevlogen,” aldus een lachende Cruise.

Jennifer Connelly, die de rol van Penny Benjamin speelt in de film, was lovend over haar collega. “Het was gewoon ontzettend inspirerend om hem aan het werk te zien. Iedereen weet wel hoe gedreven hij is en hoe enthousiast hij is om zelf zijn stunts te doen en hoe atletisch hij is, maar als je het dan echt zelf aanschouwt zie je pas hoe bijzonder dat is.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD