Tom Hanks getroffen door coronavirus

Tom Hanks
Door: Tanja Brouwer
12-03-2020

Tom Hanks is besmet geraakt met het nieuwe coronavirus. Dat maakte de acteur zelf bekend via Twitter. Hij is samen met zijn vrouw, die ook ziek is, in Australië voor filmopnames. Daar werden de twee ziek en lieten ze zich testen.

‘Beetje moe’

De opnames zijn per direct stilgezet want de acteur en zijn vrouw Rita zijn in quarantaine geplaatst in een ziekenhuis aan de Gold Coast in het Oosten van Australië. ,,We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren en hadden wat pijn in ons lichaam”, schrijft de wereldberoemde acteur op Twitter. ,,Rita had een paar rillingen die zo af en toe kwamen. Koorts ook. Zoals het nu hoort hebben we ons laten testen op het virus en de testen waren positief.” De acteur lijkt niet erg geschrokken te zijn van het nieuws dat hij besmet is geraakt. ,,We worden getest, geobserveerd en in isolatie geplaatst voor zolang dat het moet voor de gezondheid van de bevolking. Er zit niets anders op dan het per dag te bekijken.” Hij sluit het bericht af met ,,Zorg goed voor jezelf!”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tom Hanks was in Australië voor de opnames van de Elvis Presley-biopic waarin hij de rol van de Nederlandse Colonel Parker speelt.

Meer DenD