Tom Leeb gaat The Best In Me zingen in Rotterdam

Door: DitjesDatjes
16-02-2020

Ook songfestivalhunk Tom Leeb heeft zijn nummer voor het Eurovisiesongfestival dit jaar gelanceerd. De inzending van Frankrijk gaat het tweetalige nummer The Best In Me zingen op het podium van Ahoy in mei, maakte zender France 2 bekend.

De powerballad werd gecomposeerd door de Zweden Thomas G:son en Peter Boström, die ook het winnende nummer Euphoria maakten voor de Zweedse Loreen in 2012. De lyrics werden geschreven door John Lundvik, die in 2019 meedeed aan het songfestival, en Amir, die in 2016 de inzending van Frankrijk was voor het liedjesfestijn. De coupletten worden gezongen in het Frans, terwijl het refrein Engelstalig is.

Tom Leeb, de zoon van de Franse komiek Michel Leeb, werd in januari gepresenteerd als de Franse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. De zanger presenteerde het nummer officieel op de Eiffeltoren in de Franse hoofdstad Parijs op zondagavond. Een aantal uur daarvoor was het nummer al gelekt via verschillende streamingdiensten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen