Tommie Christiaan wint Dancing on Ice ondanks naald in voet

Door: DitjesDatjes
25-01-2020

Tommie Christiaan heeft zaterdagavond de finale van het SBS 6-programma Dancing on Ice gewonnen. Samen met zijn partner Klabera deed hij zijn finaledans op het nummer Arcade van Duncan Laurence. Het is opvallend, omdat het deze week nog onzeker was of Christiaan sowieso mee kon doen aan de finale.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tommie moest afgelopen dinsdag namelijk onder het mes om een drie centimeter lange naald uit zijn grote teen te verwijderen. De musicalster dacht dat het eerst om een onschuldige splinter ging, maar niets bleek minder waar. “Zaterdag schoot er een ‘splinter’ in m’n voet. Beetje pijn wel maar dacht, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend”, schrijft Tommie op Instagram. Hij wordt doorverwezen naar het ziekenhuis om “toch even een foto te laten maken”. Daar blijkt dat er een flinke naald in zijn grote teen zit.

In de finale stonden ook Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. Roelvink viel als eerste af, DeWall haalde de finaledans net niet. Uiteindelijk werd het een spannende strijd tussen Tommie en Juvat, maar Tommie kreeg net iets hogere punten van de jury en het thuispubliek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD