Top Gear voorlopig niet terug op televisie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Het programma Top Gear keert voorlopig niet terug op televisie. Het programma wordt “stilgelegd”, heeft de BBC bekendgemaakt. Presentator Andrew ‘Freddie’ Flintoff raakte vorig jaar tijdens de opnames van het populaire autoprogramma gewond bij een crash.

De BBC laat ook weten “toegewijd te blijven” aan presentatoren Freddie, Chris en Paddy. “We zijn enthousiast over de nieuwe projecten we met hen worden ontwikkeld.” In de toekomst wordt meer gedeeld over die plannen. “We weten dat het teleurstellend is voor de fans. Maar dit is het beste om te doen.”

Flintoff presenteerde het programma sinds 2019. Hij raakte tijdens een rit op het testcircuit onder meer gewond aan zijn gezicht. In september verscheen de 45-jarige Flintoff voor het eerst sinds het ongeluk weer in het openbaar bij een cricketwedstrijd van het Engelse nationale team. Op zijn gezicht waren littekens te zien.

De BBC en Flintoff kwamen recent tot een schikking. De hoogte van het bedrag werd niet officieel bekendgemaakt, maar volgens de Britse krant The Sun gaat het om 9 miljoen pond (ruim 10 miljoen euro).

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck