Topmodellen worden opgeroepen in zaak Fyre Festival

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Wat het grootste en meest exclusieve feest ooit moest zijn bleek uiteindelijk de grootste flop sinds tijden te zijn. Het Fyre Festival beloofde hun klanten een hele hoop dingen zoals: villa’s, chefkoks en privé jachten. Maar eenmaal aangekomen bleken er alleen tentjes te staan, was er een gebrek aan eten en drinken en kwamen de artiesten niet.

Top modellen

De kaartjes voor het festival waren al snel uitverkocht. Hier hebben onder andere de topmodellen een grote rol in gespeeld. In de promotievideo van het festival waren onder andere Hailey Bieber en Bella Hadid te zien. De modellen lijken de tijd van hun leven te hebben in de promotievideo. Ook kreeg Kendall Jenner betaald om het festival te promoten op Instagram. Ze zou voor de post zo’n 250.000 dollar hebben gekregen. Het zou zo maar kunnen gebeuren dat de modellen verhoord moeten worden.

Billy McFarland

Billy McFarland was het brein achter Fyre Festival. Hij wist 26 miljoen dollar los te peuteren bij investeerders voor het festival. De rechtbank wil graag weten wat er allemaal met het geld is gebeurd. Ook heeft Billy bekend schuldig te zijn aan fraude. Hij zou gesjoemeld hebben met de documenten die hij gaf aan mogelijke investeerders.

Tags

BELLA HADIDBIEBERFYREHAILEY BALDWINKENDALL JENNER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie