Toppers Amerika in Together at Home in actie tegen corona

One World
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Talloze Amerikaanse sterren hebben afgelopen nacht meegedaan aan de actie ‘One World: Together at Home’. Op initiatief van zangeres Lady Gaga werd het een drie uur lange virtuele steunbetuiging aan het personeel in de zorg. Bovendien werden er miljoenen dollars opgehaald in de strijd tegen corona.

Alicia Keys, Jennifer Lopez, Elton John, John Legend, Celine Dion, The Rolling Stones, Pharrel Williams en vele andere sterren, onder wie een aantal komieken zoals Stephen Colbert en Jimmy Fallon, werden door Lady Gaga gevraagd mee te doen.

Vanuit huis droegen ze belangeloos bij met hartverwarmende boodschappen en met hun liedjes. ‘One World: Together at Home’ werd via tv-zenders en online uitgezonden.

Pikant is bovendien dat een deel van de baten gaat onder meer naar de Wereld Gezondheidsorgansatie (WHO) net op het moment dat president Donald Trump de financiële bijdrage van de Verenigde Staten tijdelijk heeft stopgezet.

Live Aid‘One World: Together at Home’ is vergelijkbaar met Live Aid. Destijds (alweer 35 jaar geleden) was het Bob Geldof die het concert organiseerde ten tijde van de humanitaire ramp in Ethiopië en hiervoor geld wilde ophalen.

De afgelopen dagen is er al enthousiast gegeven voor het initiatief: Apple-topman Tim Cook maakte bijna 10 miljoen dollar over. Op dit moment is er al zo’n 100 miljoen dollar binnen.

Lady Gaga in actie tegen corona

Tags

CELINE DIONELTON JOHNLADY GAGAROLLING STONES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck