Toto Wolff feliciteert Verstappen met seizoen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De gemoederen in de Formule 1 lijken iets te zijn bedaard. Max Verstappen kreeg van, de eerder geagiteerde, Toto Wolff zelfs dit berichtje…

De finale van de Formule 1 (F1) afgelopen zondag was bloedstollend. In een zinderend slotstuk wist Red Bull-rijder Max Verstappen Mercedescoureur Lewis Hamilton te snel af te zijn en de wereldbeker voor zijn neus weg te kapen. Mercedesbaas Toto Wolff was woedend…

Vervolgstappen

Die reageerde direct door protesten in te dienen tegen besluiten van de wedstrijdleiding. De protesten werden allemaal van tafel geveegd. Naar verluidt beraadt de renstal zich nog wel op vervolgstappen door in beroep te gaan. Toch lijken de gemoederen iets bedaard.

Felicitaties

Verstappen vertelde gisteren in een gesprek met Sky Sports, de Britse zender die de Formule 1 uitzendt, dat Wolff hem een berichtje heeft gestuurd waarin Verstappen werd gefeliciteerd met het seizoen. ,,De emoties liepen hoog op voor beide teams”, aldus Verstappen. Hamilton had Verstappen al eerder gefeliciteerd.

Bandentest

Verstappen staat vandaag overigens gewoon met de auto op de baan. Niet om te racen, maar om de banden te testen. Morgen mag teamgenoot van Verstappen Sergio Perez de baan betreden voor een testdag.

Tags

F1FORMULE 1LEWIS HAMILTONMAX VERSTAPPENMERCEDESRED BULLTOTO WOLFF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck