Touriya net single, maar reist nu al andere man achterna

Touriya Haoud is sinds kort weer vrijgezel. De 41-jarige brak met haar vriend Jalal Oba, toen ze pas een paar maanden samen waren. Volgens de diva kon Jalal niet goed omgaan met alle media-aandacht rondom zijn verleden en de twee keer dat hij de gevangenis in moest. Touriya lijkt daar echter niet zo mee te zitten, want ze reist nu weer haar ex achterna!

Trouwen

Met acteur Greg Vaughan heeft touriya drie kinderen. Hoewel de diva nog steeds geen blijvend liefdesgeluk heeft gevonden, heeft Greg dat wel. Hij is al een tijd gelukkig met actrice Angie Harmon. Zo gelukkig, dat ze binnenkort willen trouwen! Angie woont in New York en Greg en Touriya in Los Angeles, waar ze de zorg voor de kinderen zoveel mogelijk proberen te verdelen. Als Greg en Angie gaan trouwen, willen ze natuurlijk graag gaan samenwonen.

De twee hebben besloten dat Greg naar New York gaat. Dat zou betekenen dat hij de kinderen die hij samen met Touriya heeft bijna nooit meer kan zien. ,,Hij wil heel graag dat ik naar New York met de kinderen kom”, vertelt Touriya aan weekblad Story. ,,Dat wilde hij al eerder, maar toen kwamen we er samen niet uit. Nu gaat dat in juni alsnog gebeuren.”
Dat ze gaat verhuizen vindt Touriya helemaal niet erg. ,,Om eerlijk te zijn ben ik de oppervlakkigheid hier in Los Angeles zat. Je weet nooit of mensen het goed met voorhebben of er toch een geheime agenda op nahouden. Na al die jaren is het aantal vrienden dat ik hier heb op één hand te tellen.” De diva hoopt dat ze het in New York meer naar haar zin gaat hebben.