Tranen met tuiten: Dré Hazes eert zus Roxeanne

Roxeanne Hazes
Door: Lois Kuhfus
15-09-2020

Na een jarenlange ruzie lijkt het weer koek en ei te zijn tussen broer en zus André en Roxeanne. Dré staat stil bij hun vete en herenging en eert zijn zus met een prachtig gebaar. Toch lijken de twee nog niet helemaal op hun gemak te zijn bij elkaar, want Dré breekt de ode vroegtijdig af…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verrassing

Dré trad op bij De Amsterdamse Zomer, waar zijn zus Roxeanne aanwezig in het publiek zat. Hij nam een moment om zijn zus te eren, met wie hij jarenlang ruzie had en sinds kort weer contact mee heeft. Tijdens zijn optreden begint hij opeens Roxeannes hit ‘Ik Was Toch Je Meisje’  te spelen. Fans draaien zich hoopvol om naar de tafel van Roxeanne om een glimp van haar reactie te vangen. ,,En nu toch een kleine verrassing!” begint Dré het nummer.

LEES OOK:

André Hazes: mijn vader zou jaloers zijn op sommige liedjes

Ongemakkelijk

 Roxeanne plaatst het videofragment op haar Instagram. Zij schrijft erbij: ,,Dit is echt het liefste ever! @andrehazes”. Op het filmpje is duidelijk te zien dat zij emotioneel wordt van zijn ode. Na vier zinnen gezongen te hebben breekt Dré zijn ode af: hij vindt het een beetje te ongemakkelijk: ,,Oke, nee. Was dit ongemakkelijk even?” vraagt Dré zich hardop af. Rox kan dit alleen maar beamen.

Tranen

Anderen lijken niet zo’n last te hebben van het ongemak van broer en zus. Op Roxeannes Instagram stromen de emotionele reacties binnen. BN-ers zoals Xander de Buisonje en Samantha Steenwijk laten weten zwaar geemotioneerd te zijn door het prachtige gebaar: ,,Fantastisch! Heerlijk om dit te zien!” en ,,Tranen in m’n ogen…. DRAKEN!!! ” schrijven zij onder het bericht. Ook Marijke Knevel houdt het niet droog: ,,Tranen met tuiten hier. Lief!! Echt, je hoort de trots 💖💖”.

Meer DenD