Travis Scott maakt comeback tijdens Billboard Music Awards

Door: DitjesDatjes
16-05-2022

Travis Scott heeft zijn eerste grote publieke optreden gegeven sinds het drama tijdens het Astroworld Festival, waarvan hij mede-organisator was. De rapper was eerder deze maand te zien en horen tijdens een afterparty van de Formule 1 Grand Prix in Miami, maar dat was voor een ‘klein’ publiek. Nu begaf Scott zich weer tussen collega’s en zong hij twee nummers. Dit meldt NME.

Het was aan Sean ‘Diddy’ Combs te danken dat Scott weer op het podium mocht staan. De 52-jarige rapper liet eerder aan de organisatie weten alleen de presentatie van het evenement op zich te nemen als Scott mocht optreden. “Travis heeft iets afschuwelijks meegemaakt. Mensen maken fouten. We moeten nu vooruit kijken met liefde en respect voor iedereen die hierdoor is geraakt. Het is nu tijd om te vergeven, mijn broeder Travis verdient dat,” aldus Diddy.

Tijdens het Astroworld Festival in november kwamen tien mensen om het leven en raakten honderden mensen gewond vanwege verdrukking. Scott is door meerdere mensen aangeklaagd omdat hij volgens hen verantwoordelijk is voor het drama.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD