Triest geheim achter trouwdag John de Wolf onthuld

Geheim achter trouwdag John de Wolf onthuld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Twee jaar later dan gepland stapte John de Wolf samen met zijn grote liefde Inge Zijdenbos in het huwelijksbootje. Het koppel wilde eigenlijk trouwen op 10 december vorig jaar, een datum die voor hem een speciale betekenis heeft.

Een week geleden gaven John de Wolf en Inge Zijdenbos elkaar het ja-woord in Het Zalmhuis in Capelle aan den IJssel. Jochem Myjer mocht de twee met elkaar verbinden.

Tragische gebeurtenis

Myjer had in 2020 al een plekje vrijgemaakt in zijn agenda, maar door corona kon de trouwerij toen niet doorgaan. Pas 10 december vorig jaar ging het koppel voor de tweede poging. Maar slechts een week voor die speciale dag ging de horeca opnieuw volledig op slot.

Het was een enorme domper voor het koppel. Dat de trouwdatum 10 december vorig jaar moest zijn, heeft te maken met een tragische gebeurtenis in het leven van John. Zijn vader werd maar 58 jaar oud, de leeftijd die John in 2020 bereikte.

Eén jaar ouder dan zijn vader mocht worden

Om die reden wilde het koppel dan ook in eerste instantie in 2020 trouwen, zo meldt weekblad Story. Maar vanwege corona besloten John en Inge voor een nieuwe dag met betekenis te kiezen. Op 10 december werd John 59 jaar oud, de leeftijd dat hij voor het eerst een jaar ouder was dan zijn vader ooit heeft mogen worden.

‘We waren direct om’

De uiteindelijke trouwdag was 25 maart 2022. Maar ook al had deze datum geen diepere betekenis, de dag was er niet minder om. Dat Jochem Myjer de twee in het echt verbond maakte de dag nog specialer. ,,We zijn enorme fans”, liet John al eerder weten in gesprek met De Telegraaf. ,,We hebben elkaar ooit leren kennen op het strand en er was direct een klik. In het dagelijks leven is hij precies hetzelfde als op het podium.”

John vroeg of Myjer wilde optreden, maar toen kwam hij zelf met een ander plan. ,,Jochem vertelde dat hij ook babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) is, wat betekent dat hij mensen mag trouwen. Toen waren we direct om. Gelukkiger kun je ons niet maken.”

Tags

GETROUWDJOCHEM MYJERJOHN DE WOLFONTHULDONTHULLING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck