Triest: zó neemt Christina Applegate afscheid!  

Afscheid Christina triest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Ze overwon borstkanker, liet haar borsten amputeren en pakte haar carrière weer op. Maar het lot is Christina Applegate (Married with Children en Netflix-reeks Dead to me) niet goed gezind.

Christina Applegate werd op haar zestiende wereldberoemd als Kelly Bundy: het ‘domme blondje’ in Married with Childeren. Daarna sloeg het noodlot toe. In 2008 kreeg ze borstkanker. ,,Ik was zo boos. Daarna wilde ik de boel meteen onder controle krijgen.”

Grote liefde
Ze was 36 jaar toen ze haar borsten liet amputeren. Het was de Nederlandse basgitarist Martijn LeNoble die haar een liefdevolle schouder bood. ,,Hij is mijn rots in de branding. Ik weet niet of ik er zonder Martijn doorheen was gekomen. Hij kwam in mijn leven toen ik alles dreigde te verliezen.” Maar van eind goed al goed, is helaas geen sprake.  

Nooit accepteren 
Vorig jaar, tijdens de opnames van het derde seizoen van de Netflix-reeks Dead to me, hoorde Christina dat ze MS heeft, de auto-immuunziekte die het centrale zenuwstelsel aantast. Openhartig liet ze toen weten: ,,Dit is nog zo nieuw voor mij. Ik rouw nog steeds om de persoon die ik vroeger was. Er is geen ‘beter’ meer, maar ik zal dit nooit accepteren. Ik ben zó boos. De rol van Jen Harding is misschien wel de laatste die ik zal spelen, het was een geschenk.”

Laatste keer
Het was misschien het laatste geschenk. Christina was afgelopen weekend aanwezig bij de SAG-awards en liet daar weten: „Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik over een rode loper wandel. Dit zal het laatste jaar zijn dat ik nog sterk genoeg ben.”

Tags

CHRISTINA APPLEGATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck