Trijntje Oosterhuis heeft ‘af en toe’ contact met Marco Borsato

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Trijntje Oosterhuis heeft “af en toe” appcontact met Marco Borsato. Dat vertelt de zangeres donderdag in het radioprogramma Gijs 2.4 op NPO Radio 2. “Maar weet je, het is gewoon een moeilijke tijd”, aldus Oosterhuis. Er loopt nog altijd een onderzoek naar mogelijke zedenfeiten waar Borsato zich schuldig aan zou hebben gemaakt.

“Marco blijft altijd in mijn hart. Het is gewoon een waardevol, dierbaar persoon”, zegt Oosterhuis. De zangeres meent dat Borsato “rust en tijd voor zichzelf” nodig heeft. “Ik gun hem gewoon het beste. Ik hoop dat we hier allemaal beter uitkomen, uit deze nare toestanden.” Oosterhuis benadrukt dat zij “niets van de feiten” weet. “En ik vind dat als mensen iets vreselijks gedaan hebben, ze daarvoor op de blaren moeten zitten.”

Oosterhuis nam eerder duetten als Wereld Zonder Jou en Ik Zou Het Zo Weer Overdoen op met Borsato. Op de vraag of zij nog een duet met Borsato op zou nemen, zegt ze: “Ik wil altijd met Marco een duet opnemen. Ik vind Marco nog steeds een van de beste zangers van Nederland.”

Sinds eind april wordt onderzoek gedaan naar mogelijke zedenfeiten gepleegd door vier mensen rond The Voice of Holland, namelijk rapper Ali B, voormalig bandleider Jeroen Rietbergen, Borsato en een regisseur. Twee aangiften tegen die laatste zijn geseponeerd. Toen het verhaal over The Voice naar buiten kwam, legde Rietbergen zijn werk als bandleider direct neer. De inmiddels ex-partner van Linda de Mol erkende dat hij relaties van “seksuele aard” met vrouwen heeft gehad die betrokken waren bij het programma. Ali B ontkent de aantijgingen, net als Borsato. Borsato zou tijdens zijn functie als coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck