Trok Elianne beschuldigingen onder druk van Thomas Berge in?

Elianne blijkt een behoorlijke feeks te zijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Elianne Zweipfenning onthulde op Instagram dat Thomas Berge vreemd was gegaan, maar trok niet veel later deze beschuldiging weer in. Volgers zetten hier vraagtekens bij: deed Elianne dit onder druk van de zanger?

,,May god bless cheaters with cheaters”, luidde het bericht van Elianne op Instagram. Ze kon op veel steun van haar volgers rekenen, maar niet iedereen vond het nodig dat er slecht gepraat werd over de zanger. ,,Waarom slecht over Thomas terwijl hij wel zijn benen onder zijn kont liep voor haar…” Elianne besloot zich niet langer in te houden en schreef: ,,Voor mij of voor degene met wie hij vreemdgaat?”

Dirty talk

In een interview met Shownieuws bevestigde Elianne het nogmaals. Ze zei onder meer dat ze Thomas had betrapt op ‘dirty talk‘ met andere dames. Maar niet veel later deelde Elianne een foto met hem op Instagram en trok haar beschuldiging weer in. ,,Bij deze wil ik dan ook duidelijk maken dat Chiel binnen onze relatie nooit is vreemdgegaan en geen ‘dirty talk‘ heeft gehad met andere vrouwen”, schreef Elianne.

Beschuldigingen ingetrokken

Veel mensen vermoeden dat Elianne de beschuldiging heeft ingetrokken onder druk van de zanger. ,,Ik denk dat hij haar financieel ondersteunt”, schrijft een bron aan Yvonne Coldeweijer. ,,Aangezien zij een bericht heeft geplaatst over het feit dat het een onzekere tijd wordt voor haar. Social media is haar inkomen… Ik denk dat Chiel zijn portemonnee dichthoudt als zij lelijke dingetjes zegt.”

Waarschuwing

Maar Coldeweijer heeft ook berichten ontvangen over Elianne. ,,Ik heb sinds vorige week best veel berichten ontvangen over mensen die mij waarschuwen voor Elianne. Ze is schijnbaar niet zo’n leuk mens”, vertelt ze in een video op haar juicekanaal. ,,Vind ik dat een reden om je gezin in de steek te laten? Nee. Je hebt twee kinderen. Dan had je daar maar eerder over na moeten denken. Ik vind het dus nog steeds niet kunnen, maar ik heb dus wel gehoord dat zij vreselijk is. En die actie van haar vind ik daar wel bij passen.”

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck