Troostende woorden van Johan Derksen voor Wilfred Genee

Troost voor Wilfred Genee
Door: Lola van Leeuwen
16-08-2021

Na een korte afwezigheid in verband met het overlijden van zijn vader waren er voor VI-presentator Wilfred Genee op maandagavond troostende woorden van Johan Derksen. De commentator toonde zijn medeleven en stak Wilfred een hart onder de riem.

,,Ik begrijp heel goed dat het een hele moeilijke avond voor jou is. Ik spreek uit ervaring: werk is de beste therapie en als je het uitstelt wordt het ook weer een moeilijke avond. Dus, zet maar even door”, aldus Derksen goedbedoeld aan het adres van Genee.

Die zei op zijn beurt: ,,Dat heb ik ook zelf zo bedacht. Ik weet niet of het verstandig is, maar ik ga het wel merken.”

Derksen: ,,Je moet lak hebben aan mensen die je adviseren met hele goede bedoelingen maar jij voelt alleen hoe je je voelt.”

In de uitzending werd het programma Zomergasten van de VPRO met presentatrice Janine Abbring gekielhaald door dezelfde Derksen en René van der Gijp. Verder kreeg het kabinet ervan langs in verband met het failliete Afghanistan-beleid .

Bovendien werd er door voetbaldeskundige Chris Woerts nog verteld dat de voorzitter en en de directeur van Feijenoord inmiddels rondlopen met een ‘rode knop’, waarmee de politie kan worden gealarmeerd.

Meer DenD