Trotse Miljuschka gezicht van Weight Watchers

Miljuschka
Door: Tanja Brouwer
18-12-2019

Miljuschka Witzenhausen is trots op haar rondingen, vrouwelijke figuur en zelfs soms op haar overtollige kilootjes. Toch wordt zij vanaf 2020 hét gezicht van WW, het voormalige Weight Watchers.

Comfort food

Hoewel Miljuschka dus helemaal voor ‘body positivity’ is, heeft zelfs zij de wens om iets af te vallen. Via WW gaat zij recepten delen, geeft ze tips aan anderen die graag een paar pond lichter willen zijn en deelt ze haar ervaringen. ,,Het afgelopen jaar is een wervelwind geweest van verbouwen, verhuizen, werk, kids en relatie”, zegt de presentatrice op haar Instagram. ,,Je grijpt dan makkelijk naar comfort food. Eten is een weergave van hoe je je voelt. Ik wil met het programma werken aan gezonde gewoontes die passen bij mijn levensstijl. Het belangrijkste is om lekker in je vel te zitten wanneer je de trap oploopt, met de kids aan het voetballen bent of met je vriendinnen gaat dansen. De komende tijd ga ik er dus tegenaan naar een gezond lichaam dat past bij mij.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weegschaal

Het cijfer op de weegschaal houden veel vrouwen geheim, maar niet Miljuschka. ,,Ik weeg nu 82kg. En hoewel de media vaak de druk oplegt om steeds dunner te zijn, vind ik ieder lichaam mooi, vol of dun.” Mijuschka hoopt de komende maandag vijf kilo kwijt te raken, maar wel zo dat ze nog genoeg lekkers kan eten.

View this post on Instagram

Creamcheese + Sugar = Happy Rolls

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

 

Meer DenD