Trotse Sylvie laat ‘glamour-kamer’ zien

Sylvie Meis
Door: DitjesenDatjes
26-08-2020

Sylvie Meis is normaal al niet erg gesteld op haar privéleven. Ze verschijn regelmatig in de roddelbladen en paradeert met haar nieuwe liefde over parelwitte stranden. Nu geeft ze al haar fans ook nog een kijkje in haar eigen huis in Hamburg, en dan laat ze vooral haar favoriete kamer zien.

‘Meisje-meisje’

Haar meest geliefde ruimte van het huis is niet de woonkamer, keuken of luxe badkamer maar haar ‘glamkamer’. In die kamer, die helemaal in het teken staat van glamour, bewaart ze haar favoriete accessoires en beauty-spulletjes die symbool staan voor mooie gebeurtenissen in haar leven. In het filmpje, van Westwing Home & Living dat op Youtube staat, vertelt Sylvie dat ze echt een ‘meisje-meisje’ is en dat ze veel roze gebruikt om de kamer op te fleuren. ,,Maar ik combineer het met wit en grijs om het niet te meisjesachtig te maken”, zegt Sylvie die een kort roze jurkje aanheeft.

,,Ik heb een duidelijke zakelijke kant”, zegt Sylvie. ,,Maar mensen die mij beter kennen weten dat ik ook een warme en spontane vrouw bent. Dat zie je ook terug in mijn glamroom.”

Hoewel Sylvie haar woning nu trots laat zien, is de kans aanwezig dat ze binnenkort al haar spullen inpakt en gaat verhuizen. Zij en haar verloofde Niclas Castello waren onlangs naar verluidt huizen aan het bezichtigen, maar hebben tot op heden nog geen geschikte woning gevonden.

Meer DenD