Trouwen bij prinses Leonor?

Trouwen bij prinses Leonor?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een prinseswaardig huwelijk: het is nu mogelijk! Het kasteel waar prinses Leonor studeert, en natuurlijk onze prinses Alexia, heeft de deuren geopend voor stellen die willen trouwen op deze magische plek.

Het kasteel van San Donato, de thuisbasis van het Atlantic College, is één van de oudste bewoonde kastelen in Groot-Brittannië. De campus heeft een grote hal, verschillende eetzalen, vergaderzalen, klaslokalen én een buiten- en binnenzwembad. Het lijkt dus niet alleen de perfecte locatie om te studeren, maar ook om er te trouwen.

Trouwen op het Atlantic College

En daarom heeft de school waar prinses Leonor en prinses Alexia studeren, de deuren geopend voor koppels die willen trouwen in het prachtige kasteel. Geïnteresseerden kunnen een individuele afspraak maken met het team van trouwcoördinaten. Die zullen alles tot in de puntjes regelen om de bruiloft ‘de meest bijzondere ervaring van je leven’ te maken, zo belooft de school volgens het Spaanse ‘Hola!’.

Maar voor wie wil elkaar het ja-woord wil geven moet wel opschieten. De school heeft hiervoor de dagen 26 en 27 februari gereserveerd. Mocht je niet kunnen, dan heb je volgend jaar pas weer een kans.

Omdat de dagen in het weekend vallen, zullen de bruiloften de lessen van de prinsessen en de rest van de studenten niet hinderen of onderbreken.

Tags

ATLANTIC COLLEGEBRUILOFTPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORTROUWENWALES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck