Trouwjurk in de kliko: is Katja klaar met Thijs Römer?

Katja is helemaal klaar met Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Katja Schuurman en Thijs Römer trouwden in 2006 in een Frans kasteel. Toen het huwelijk stukliep besloot Katja de prachtige trouwjurk te bewaren op zolder; ze was immers nog steeds goed bevriend met haar ex. Maar van die vriendschap lijkt niets meer over te zijn, want Katja heeft de trouwjurk in de container gegooid…

Na de scheiding in 2015 besloten Katja en Thijs samen door te gaan met relatietherapie, zodat ze als vrienden verder konden gaan. ,,Serieus: ik raad dat iedereen aan. Wij zijn na de breuk samen doorgegaan met wat aanvankelijk was bedoeld als huwelijkstherapie. Dat heeft niet ons huwelijk gered, maar wel onze relatie”, vertelde Katja destijds in aan AD.

Band bekoeld

Katja noemde de band met Thijs ‘waardevol’ en had het niet anders gewild. Maar nadat er drie vrouwen aangifte tegen Thijs hebben gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag, lijkt de band tussen Katja en Thijs bekoeld te zijn geraakt.

Katja belde onlangs zelfs met het vermeende slachtoffer Nena. ,,We gingen om twee uur ’s nachts FaceTimen”, vertelde Nena onlangs aan weekblad Story. ,,Katja zei ook dat ze heel boos op Thijs was en geen contact meer met hem heeft gezocht. Katja geloofde mij.”

Trouwjurk in de kliko

Dat Katja niets meer met Thijs te maken zou willen hebben, blijkt wel uit de foto’s die Story deze week heeft gepubliceerd. Katja besloot samen met Frédérique Spigt haar zolder op te ruimen toen ze de trouwjurk ineens zag liggen. Tot haar grote schrik zaten er allerlei uitwerpselen op. ,,Deze lag in een plastic zak, maar hier hebben allemaal muizen aan gegeten”, vertelt ze in de podcast Schuurman & Spigt ruimen op. ,,Die trouwjurk moet echt weg.”

Op de foto’s is te zien hoe Katja de trouwjurk in de container gooit en er een vies gezicht bij trekt. ,,Dit is toch symbolisch voor zo’n huwelijk”, zegt Frédérique tegen Katja.

Tags

KATJA SCHUURMANTHIJS RÖMER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck