Trouwlocatie Maxime Meiland onthuld?

Trouwlocatie Maxime onthuld?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor hun bruiloft, die deze zomer plaats gaat vinden. Hoewel Maxime niet veel wil loslaten over de plannen, lijkt ze de trouwlocatie al wel verklapt te hebben…

Deze zomer zullen Maxime en haar grote liefde Leroy elkaar het ja-woord geven. Maxime wachtte al geruime tijd op een huwelijksaanzoek en kan dan ook niet wachten tot de grote dag is aangebroken. Ze heeft alles al tot in de puntjes geregeld.

Uitnodigingen zijn al de deur uit

,,De uitnodigingen zijn gisteren de deur uitgegaan”, onthulde Maxime in gesprek met weekblad Weekend. Ook verklapte ze dat ze niet in Noordwijk gaan trouwen. ,,Maar ik ga niet zeggen waar wel.”

Even werd er gedacht aan een bruiloft in Frankrijk, maar ook daar klopt volgens Maxime niets van. Mijn vader stelde dat in het begin voor, maar ik wil het gewoon wat simpeler houden. Dan moet je iedereen invliegen en dat kost een paar centen.”

Is DIT de trouwlocatie?

Dat de bruiloft in Nederland plaatsvindt, is dus wel duidelijk. Gisteren deelde Maxime een foto van een gebouw dat lijkt op een locatie voor een bruiloft. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om de locatie Kasteel Oud-Poelgeest. ,,Volgens een spion is Maxime bij Kasteel Oud-Poelgeest gespot met een cameraploeg. Zou dit de trouwlocatie worden van Maxime en Leroy?”, schrijft Coldeweijer op Instagram.

Maxime wilde de bruiloft ‘klein en intiem’ houden, maar dat betekent blijkbaar niet dat ze niet hebben gekozen voor een romantische locatie. Het kasteel bevindt zich in Oegstgeest en wordt op de website omschreven als ‘een sprookjesachtige omgeving omgeven door een groen park’.

Tags

BRUILOFTLEROY MOLKENBOERMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESONTHULDONTHULLINGTROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck