Trouwt Hélène Hendriks met deze 22 jaar oudere man?

Dit is de man van Helene Hendriks
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hélène Hendriks heeft al een lange tijd een relatie, maar met wie is niet bekend. Hélène wil haar liefdesleven graag geheim houden, maar na de geruchten over haar trouwplannen beweert juicekanaal Realityfbi te weten welke man de presentatrice gelukkig maakt.

‘Hilversum fluistert: Hélène Hendriks stapt in huwelijksbootje’, stond onlangs op de cover van weekblad Party. Het weekblad meldde dat er geruchten rondgaan dat Hélène en haar vriend dit jaar in het diepste geheim gaan trouwen. De grote vraag is: wie is de man die Hélène gelukkig maakt?

‘Dít is de vriend van Hélène’

Volgens juicekanaal Realityfbi heeft de presentatrice een relatie met Frans Vinju, die net als Hélène ook uit Breda komt. ,,De zoektocht was eigenlijk verrassend eenvoudig en verre van geheimzinnig”, meldt Realityfbi op Instagram. ,,Op een van de bedrijven van Hélène vonden we een geregistreerd telefoonnummer dat we toevoegden op Whatsapp.”

Het nummer bleek van Frans te zijn. Het kanaal zocht Frans op Facebook op en kwam verschillende berichten tegen die gericht waren aan hem én aan Hélène. ,,Ook voor jou en Hélène prettige feestdagen”, luidt het onder meer op de Facebookpagina van Frans.

22 jaar ouder

De exacte leeftijd van Frans is niet op Facebook te vinden, maar volgens Realityfbi vierde hij in 2018 zijn 60ste verjaardag. ,,We hebben Hélène eerder op de avond om bevestiging gevraagd, maar zij heeft nog niet gereageerd.”

Tags

HELENE HENDRIKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck