Trump roept kijkers op te stemmen bij Dancing With The Stars

Trump bedrijf politiek
Door: DitjesDatjes
12-11-2019

Donald Trump heeft vriend en vijand op Twitter weer eens verrast met een opvallende boodschap. De president van de Verenigde Staten riep zijn volgers namelijk op om te stemmen op zijn voormalig perschef Sean Spicer, die momenteel meedoet als kandidaat in de Amerikaanse versie van het televisieprogramma Dancing With The Stars.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Stem op Sean Spicer. Hij is een topper en een hele trouwe vent, die keihard werkt. Hij staat nu in de kwartfinales en ik ben voor hem!”, aldus Trump, die zijn tweet afsloot met de hashtags #MAGA (Make America Great Again) en #KAG (Keep America Great).

Volgers konden niet geloven dat de president zich met dergelijke showbizzperikelen bezig houdt. “”Mag ik u voorstellen aan onze ‘president’, die de waardigheid van zijn baan zo ontzettend omlaag haalt door stemmers op te roepen voor een dansprogramma. Wat een blamage dit,” reageert een volger. “Hij benut zijn tijd als president echt op een goede manier…,” meldt een ander. “Mijn hemel, heeft u niets beters te doen dan dit tweeten?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD