Trump weer beschuldigd van aanranding

Donald Trump
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Amerikaanse president Donald Trump is voor de zoveelste keer beschuldigd van seksueel wangedrag. Dit keer klapt een ex-model uit de school: zij zegt dat Trump haar in 1997 op een walgelijke manier heeft aangerand.

Tennistoernooi

Het ex-model Amy Dorris vertelt haar verhaal aan The Guardian. Zij vertelt over een voorval dat plaatsvond in 1997 op een tennistoernooi. Zij was daar aanwezig met een groep, waaronder Donald Trump. De Guardian post foto’s waarop de twee samen te zien zijn en Trump zijn hand stevig om haar middel heeft gelegd.

‘Tentakels’

Zij vertelt openhartig over het voorval. Trump sprak haar aan toen zij beide aanwezig waren bij een tennistoernooi in New York. Toen ze bij zijn VIP-box in het stadion stond te wachten ging het mis:

,,Het voelde alsof er tentakels op me zaten waar ik niet vanaf kwam. Ik probeerde zijn armen van me af te duwen, maar dat lukte niet omdat ik niet sterk genoeg was.” vertelt zij. ,,Zijn armen gingen enorm snel, alsof hij er acht had.”

Misselijk

Het voormalige model deelt misselijkmakende details over de vermeende aanranding: ,,Hij bewoog zijn tong naar beneden in mijn keel en ik probeerde het naar buiten te krijgen. Toen werd zijn grip sterker. Zijn handen zaten overal op mijn billen, borsten, rug, overal.”

Ze vertelt dat ze zich probeerde te verzetten. „Ik weet niet hoe je het noemt als iemand zijn tong gewoon in iemands keel stopt. Ik probeerde het weg te duwen met mijn tanden. Ik duwde ’m weg. En misschien heb ik ’m pijn gedaan.”

Aantijgingen

Volgens de Britse krant is Amy de 26e vrouw die Trump beschuldigt van seksueel misbruik. Ook vertelt zij waarom ze nooit eerder naar buiten is getreden. Naar eigen zeggen overwoog ze in 2016 al het verhaal naar buiten te brengen, maar werd ze tegengehouden door angsten. Ze was bang dat haar gezin eronder zou lijden. Nu haar dochter een stuk ouder is vertelt ze haar verhaal, om een boodschap uit te brengen dat dit soort gedrag niet langer acceptabel is.

LEES OOK:

Parks and Recreation-cast komt samen tegen Trump

Tags

AANRANDINGTRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck