Tuchel beschermt spelers, maar snapt woede om Neymar

Door:
12-08-2019

Trainer Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain snapt enigszins dat veel fans van de club de aanwezigheid van Neymar niet meer op prijs stellen. Al bleef Tuchel na de 3-0-zege op Nîmes wel op de vlakte, aangezien de Braziliaan nog altijd speler is van de club uit de Franse hoofdstad. Fans van PSG zongen over persona non grata Neymar en hadden spandoeken gemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Of ik het begrijp? Ja en nee. Hij is nog steeds een speler van deze club en ik bescherm mijn spelers altijd. Al kan ik me voorstellen dat niet iedereen begrip heeft voor wat hij heeft gezegd en gedaan”, zei Tuchel, die zei niets van de protesten tegen Neymar te hebben meegekregen. “Het is lastig en ik weet niet zo goed wat ik er over moet zeggen. Ik zag het op de telefoons van mijn assistenten, want tijdens de wedstrijd kreeg ik het niet mee.”

Volgens technisch directeur Leonardo zijn de besprekingen over een langverwacht vertrek van Neymar inmiddels in een gevorderd stadium. PSG nam Neymar in 2017 voor het recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona. Zijn contract in Parijs loopt nog door tot medio 2022.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD