Tumor in borst ontdekt bij Christina Curry

Christina Curry|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

‘Negenentwintig jaar en borstkanker geconstateerd.’ Christina Curry had nooit gedacht dat ze op zo’n jonge leeftijd een diagnose als deze zou kunnen krijgen. Toch werd er een knobbeltje bij haar gevonden en ze vertelt er alles over in een openhartige post op Instagram.

Een vreemde knobbel

,,Ik wil iets met jullie delen dat ik onlangs heb meegemaakt en dat me absoluut bang maakte” begint Christina in haar Instagram-post. ,,Het begon ongeveer een jaar geleden toen ik in Austin aan het zonnebaden was terwijl ik op bezoek was bij mijn vader. Ik herinner me dat ik lotion op mijn borsten wreef en een kleine, vreemde knobbel voelde” aldus Curry. Ze schrijft dat ze in paniek raakte. Want haar stiefmoeder had zojuist haar zus aan borstkanker verloren.

‘Signalen uit het universum’

,,Na een aantal zeer duidelijke signalen uit het universum te hebben ontvangen, kreeg ik eindelijk de moed om naar de dokter te gaan om mijn geest tot rust te brengen … wat op zijn beurt helemaal mislukte” schrijft het model.

Tumor

Op de mammografie werd direct vastgesteld dat Christina een tumor van een centimeter in haar borst had. ,,Ze staken een paar keer een naald in mijn borst om een ​​monster te krijgen en stuurden me op weg om met de borstchirurg naar boven te praten.”

‘Meer dan dankbaar’

Uiteindelijk heeft Curry mazzel en blijkt de tumor geen kanker te zijn en ze is haar lichaam eeuwig dankbaar: ,,Dank je wel lichaam, met al je gebreken, voor je gezondheid. Ik ben meer dan dankbaar.”

Herinnering

Ook wil ze haar volgers iets meegeven: ,,Ik denk dat ik al mijn volgers eraan wil herinneren om alsjeblieft je borsten te controleren en onmiddellijk naar een dokter te gaan als je iets vreemds voelt” aldus Christina.

https://www.instagram.com/p/CEHy-mCBMW8/

Tags

BORSTKANKERCHRISTINA CURRYTUMOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck