Tumor in borst ontdekt bij Christina Curry

Christina Curry
Door: Ditjes en Datjes
22-08-2020

‘Negenentwintig jaar en borstkanker geconstateerd.’ Christina Curry had nooit gedacht dat ze op zo’n jonge leeftijd een diagnose als deze zou kunnen krijgen. Toch werd er een knobbeltje bij haar gevonden en ze vertelt er alles over in een openhartige post op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een vreemde knobbel

,,Ik wil iets met jullie delen dat ik onlangs heb meegemaakt en dat me absoluut bang maakte” begint Christina in haar Instagram-post. ,,Het begon ongeveer een jaar geleden toen ik in Austin aan het zonnebaden was terwijl ik op bezoek was bij mijn vader. Ik herinner me dat ik lotion op mijn borsten wreef en een kleine, vreemde knobbel voelde” aldus Curry. Ze schrijft dat ze in paniek raakte. Want haar stiefmoeder had zojuist haar zus aan borstkanker verloren.

‘Signalen uit het universum’

,,Na een aantal zeer duidelijke signalen uit het universum te hebben ontvangen, kreeg ik eindelijk de moed om naar de dokter te gaan om mijn geest tot rust te brengen … wat op zijn beurt helemaal mislukte” schrijft het model.

Tumor

Op de mammografie werd direct vastgesteld dat Christina een tumor van een centimeter in haar borst had. ,,Ze staken een paar keer een naald in mijn borst om een ​​monster te krijgen en stuurden me op weg om met de borstchirurg naar boven te praten.”

‘Meer dan dankbaar’

Uiteindelijk heeft Curry mazzel en blijkt de tumor geen kanker te zijn en ze is haar lichaam eeuwig dankbaar: ,,Dank je wel lichaam, met al je gebreken, voor je gezondheid. Ik ben meer dan dankbaar.”

Herinnering

Ook wil ze haar volgers iets meegeven: ,,Ik denk dat ik al mijn volgers eraan wil herinneren om alsjeblieft je borsten te controleren en onmiddellijk naar een dokter te gaan als je iets vreemds voelt” aldus Christina.

View this post on Instagram

[TLDR: they thought I might have breast cancer] I just wanted to share something with you guys that I recently went through that scared the absolute shit out of me, but also made me more aware of how valuable it is / how lucky anyone is to have a healthy body. It started about a year ago when I was sunbathing in Austin whilst I was visiting my dad. I remember rubbing lotion on my breasts and feeling a small, odd lump. I panicked and made just about anyone in the house who was willing (thanks OCD/anxiety) feel it. I remember my step mothers sister feeling it and urging me to get it checked out ; they had just lost their beloved sister a year prior to breast cancer and did not want anyone to ever go through something so horrible if it could be avoided. What did I do? I let my anxiety take the wheel (I never go to doctors for anything) and just silently panicked about the lump for over a year. After receiving some very obvious signs from the universe I finally got up the courage to go to the doctor to ease my mind….which in turn, backfired entirely. I was referred to the hospital immediately to get a mammogram to rule anything nasty out. “If it’s nothing, they’ll be be able to see it on the ultrasound”… all that could be determined on the ultrasound was that I had a 1cm tumor in my breast. At this time my stomach sank and I felt that something could be terribly wrong. They stuck a needle in my breast a few times to get a sample (not very comfortable) and sent me on my way to speak to the breast surgeon upstairs. Thank god @shenta__ was allowed to come with me, because I felt like I was going to pass out. The surgeon had a feel / look at my mammogram photos and said something that I thought I’d never hear at 29, with barely any breasts to begin with ; “Breast cancer is high on the list, and I need you to prepare for that.” As lucky as I am, it turns out my tumor is NOT cancer, but I might get it removed in the near future. But I guess I just wanted to remind all of my followers to PLEASE check your breasts and go to a doctor immediately if you feel anything odd. Thank you body, with all your flaws, for being healthy. I am beyond grateful ♥

A post shared by 🦋christina valerie curry🦋 (@notsosadgrl) on

Meer DenD