Tv-comeback Frank Masmeijer uitgelekt: ‘Hij wordt dagelijks gefilmd’

Frank's back!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na zijn betrokkenheid bij een onderschept drugstransport, werd Frank Masmeijer afgelopen jaar tot ieders verbazing vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. Nog geen jaar later staat de tv-comeback van de televisiepresentator gepland.

Frank Masmeijer werd in 2014 gearresteerd nadat hij betrokken was geraakt bij het smokkelen van 467 kilo cocaïne. Een jaar na zijn arrestatie kwam Masmeijer in afwachting van zijn proces voorlopig op vrije voeten. In 2018 belandde hij opnieuw achter slot en grendel en in 2019 werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van negen jaar én een geldboete van 90.000 euro.

Dagelijks gefilmd

Eigenlijk zou Masmeijer pas volgend jaar definitief op vrije voeten komen, maar nadat koning Willem-Alexander hem gratie had verleend, werd hij in juni vorig jaar vrijgelaten. En nu, nog geen jaar na zijn vrijlating, wordt er in het diepste geheim gewerkt aan een tv-documentaire over Frank Masmeijer.

,,Deze documentaire zal door streamingsdienst Viaplay worden uitgezonden”, vertelt een betrokken bron aan weekblad Story. ,,Frank wordt op dit moment vrijwel dagelijks gefilmd. De opnames duren tot mei van dit jaar.”

Tags

FRANK MASMEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie