Tv-rel tussen Rob Geus en Michella Kox: ‘klets geen onzin!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Het kersverse programma Celebrity Apprentice is nog maar net gelanceerd en er is al een BN’er tv-ruzie gaande. Michella Kox en Rob Geus hebben mot met elkaar…

Celebrity Apprentice is een nieuwe show op Videoland met tien BN’ers die het tegen elkaar opnemen om te bewijzen wie de beste ondernemer is. Dit doen ze onder leiding van multimiljonair Michel Perridon.

‘Snapt er niet heel veel van’

Twee BN’ers teams worden er gevormd waarvan één Rob Geus de baas is. Team Geus verliest en Perridon is genoodzaakt een ploegmaat van deze groep te ontslaan. Michella en Rob nomineren elkaar, als Michel vraagt aan hen wie de groep moet verlaten. ,,Rob, per gelijk”, antwoordt Kox zonder enige bedenktijd. Terwijl de hygiënekoning vindt: ,,Die heeft echt het ondernemerschap niet in zich. Het is een aardige meid, maar die snapt er niet heel veel van”.

,,Zit niet in me? Maar je komt hier toch om te leren? In de wandelgangen heb je ook al lopen zeggen dat je mij vergelijkt met een beperkt iemand waar je mee werkt. Mensen praten, Rob”, aldus een geïrriteerde Michella. Rob ontkent alles: ,,Nee, je moet niet onzin kletsen!”

Ontslagen

Perridon ontslaat Geus en hij is perplex. ,,Ha, lekker voor je!” roept Michella wraakzuchtig. ,,Ken jij vroeger iemand in de klas die altijd alles beter weet en zelfs mensen zou verraden in de klas? Dat is Rob. Ik vind Rob gewoon niet leuk”, aldus de realityster.

Bekijk het fragment hier.

Tags

MICHEL PERRIDONMICHELLA KOXROB GEUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck