Tv-ruzie Gordon en Samantha nog steeds niet opgelost?

Hebben Gordon en Samantha nog steeds ruzie?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk en Gordon kunnen elkaar na de opnames van K2 zoekt K3, waar ze beiden jurylid waren, niet meer luchten of zien. De twee zouden tijdens de opnames ruzie hebben gemaakt en die ruzie zou nog altijd niet bijgelegd zijn.

Gordon zou zich flink hebben misdragen tijdens de opnames van het programma K2 zoekt K3. Hij zou ‘knallende ruzie’ hebben gemaakt met Gert Verhulst en zijn mede-jurylid Samantha Steenwijk.

‘Scheldend weggelopen’

,,Het ging vanaf het begin af aan niet soepel”, vertelde een bron, die achter de schermen van de talentenjacht werkt, destijds in weekblad Story. ,,In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen.”

Hoewel Gordon de ruzie meteen ontkende, viel het velen op dat de samenwerking tussen hem en Samantha inderdaad vanaf het begin al niet lekker liep. Zo waren ze het vaak oneens met elkaar over welke kandidaat wel of niet door mocht naar de volgende ronde.

Nog steeds niet opgelost?

De ‘ruzie’ zou nog steeds niet opgelost zijn. ,,Gordon haat Samantha Steenwijk, bij de opnames van K2 zoekt K3 is er iets voorgevallen tussen de twee”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram.

Gordon kon het onlangs dan ook niet laten om nog een kleine sneer naar Samantha uit te delen. Samantha deelde een bericht op Instagram waarin te zien was dat ze aan het paardrijden was. ,,Weer een kilo eraf”, reageerde Gordon lachend.

De sneer heeft te maken met het feit dat Samantha veel is afgevallen door paardrijden, iets wat door velen niet werd geloofd. Yvonne Coldeweijer verspreidde het nieuws dat Samantha illegale dieetpillen gebruikt zou hebben, iets wat volgens Samantha niet waar is. Toch moet Gordon er kennelijk nog steeds hard om lachen…

Tags

GERT VERHULSTGORDONGORDON HEUCKEROTHK2 ZOEKT K3K3RUZIESAMANTHA STEENWIJKSNEERYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck