TVOH-kandidaat reageert op afslachting door Anouk

Brenda B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

The Voice Of Holland-kandidaat Brenda van Aarsen kon vrijdagavond op de lof van drie coaches rekenen. Maar Anouk was duidelijk niet onder de indruk van Brenda’s zangtalent en stak haar mening bepaald niet onder stoelen of banken. Brenda kreeg een golf van Anouk’s kritiek over zich heen en reageert op de uitbarsting…

Kijkers reageerden geschrokken op de uitbarsting van Anouk. Zij slachtte Brenda die net klaar was met haar optreden compleet af. ,,Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal” verkondigde Anouk. ,,Dan kun je technisch wel zo veel in huis hebben. Qua techniek denk je: ja jeetje, dat kan ze ook. En dat kan ze. Maar het deed me geen ene bal” aldus de geïrriteerde coach.

‘Hou je bek’

Brenda probeerde zichzelf te verdedigen maar werd direct afgekapt door Anouk. ,,Maar begrijp je wel dat…” klonk haar verweer voordat Anouk erdoorheen denderde. ,,Nee, ik begrijp er geen ene flikker van”, snauwde zij en deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat Brenda ‘veel te veel praat’. Coach Jan was het duidelijk zat en probeerde een stokje te steken voor de catfight, maar ook hij kon rekenen op een snauw. ,,Hou je bek, Jan!”

Smaak

Na een hoop reacties op de uitbarsting van Anouk reageert Brenda ook zelf. Zij laat aan Shownieuws weten wat zij vond van Anouk’s felle reactie.

,,Ik zou het zelf niet direct zo hebben gedaan als ik in haar schoenen had gestaan,” onthult de zangeres. Eerder liet zij aan de Stentor al weten dat ze het moment niet als heel heftig beschouwde. Toen ze echter de beelden terug zag schrok ze ervan.

,,Als ik het nu terugzie, denk ik: oh ja, dat was inderdaad wel pittig. Maar je weet dat op het moment dat je daar gaat staan er van alles op je af kan komen. Dat Anouk niet enthousiast was, is haar goed recht. Het is een kwestie van smaak.”

Brenda spreekt vol lof over Jan Smit die het dapper voor haar opnam tegen de spuwende Anouk.

,,Ik vond het heel lief dat hij het voor mij opnam”, vertelt Brenda. “Dat zij daar zo op reageerde, vond ik wel bijzonder.”

LEES OOK:

TVOH fans kwaad op ‘asociale’ Anouk

Tags

ANOUKJAN SMITKRITIEKTHE VOICETVOHZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck