Twee jaar na time-out: zo gaat het nu met José Hoebee

José Hoebee
Door: Charlotte Wijnen
09-08-2021

Bijna twee jaar na de aankondiging van haar time-out laat José Hoebee voor het eerst van zich horen. Ze is tot op de dag van vandaag nog niet toe in staat om alle berichten die ze ontvangt te beantwoorden. Maar via haar fanpagina laat ze wel weten hoe het met haar gaat.

Concentreren op herstel

,,Ze wordt emotioneel geraakt door alle vriendelijke berichten en reacties die ze krijgt, maar kan ze vanwege haar huidige situatie met betrekking tot haar gezondheid niet beantwoorden. Als ze zich beter voelt, zal ze haar persoonlijke Facebook-pagina opnieuw activeren”, luidt het op haar fanpagina. José zou zich op dit moment vooral concentreren op haar herstel.

Verschillende gezondheidsklachten

De voormalig LUV’-zangeres kampt al langer met verschillende gezondheidsklachten. Collega Marga zei destijds tegen De Telegraaf ook niet te weten wat er met José aan de hand is. ,,Het zijn vage lichamelijke en geestelijke klachten. Ze wordt nu onderzocht. Laten we het beste ervan hopen.”

In de zomer van 2019 besloten de zangeressen van Luv’ dat ze niet meer konden optreden. Volgens José was het de beste oplossing. ,,Ik ben het afgelopen jaar alle denkbare en mogelijke onderzoeken ondergaan. Maar daar is niets uitgekomen”, zei José in weekblad Story. ,,Wat mentaal begon, heeft zich geuit in lichamelijke klachten. En die zijn heel moeilijk te behandelen.”

Meer DenD