Twee nieuwe Dirk supermarkten: Rotterdam en Emmen open

Nieuwe Dirk van den broek supermarkten in Emmen en Hillegersberg.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De teller staat nu op 126! Emmen (125) en Rotterdam (126) zijn een Dirk van den Broek rijker.

,,Met de opening van deze Dirk in Rotterdam, die 7 dagen per week open is, komt het totaal aantal winkels op 126. In slechts 2 weken tijd groeide het winkelbestand met 3 winkels en kunnen nog meer Nederlanders profiteren van het voordeel van Dirk”, aldus Marcel Huizing, directeur van Dirk van den Broek na de opening van de twee supermarkten:

In het voormalige pand van Marqt opende Dirk afgelopen in Hillegersberg een Dirk van den Broek met een beperkt vloeroppervlak. In Emmen ging na de opening van Dirk de Assen de tweede Dirk in Drenthe open.

Klein maar fijn in Hillegersberg

Sebastiaan Griffioen, supermarktmanager van de nieuwste Dirk, voegt toe: ,,Deze Dirk is klein, maar fijn. Door het beperkte vloeroppervlak hebben we het assortiment flink moeten aanpassen. Het assortiment is dus een stuk minder diep, maar nog wel breed. Je kunt hier prima je dagelijkse boodschappen doen, maar ook als je weinig tijd om te koken hebt ben je hier aan het juiste adres.”

Tweede Dirk in Drenthe

In Emmen nam Dirk zijn intrek in een spiksplinternieuw pand naast het overdekte winkelcentrum en Wildlands Adventure Zoo.

Supermarktmanager Michel Wösten kijkt trots rond: ,,We zijn klaar voor de toekomst met deze prachtige nieuwe Dirk! Ik ben heel erg trots op mijn team die dit de afgelopen weken mogelijk heeft gemaakt.”

Tags

DIRK VAN DEN BROEKEMMENMARCEL HUIZING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie