Twee ‘verdachte’ regisseurs bij GTST ontslagen?

Verdachte regisseurs weg bij GTST?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat de beerput van The Voice of Holland open is gegaan, worden steeds meer programma’s onder de loep genomen. Zo ook Goede Tijden, Slechte Tijden; volgens Juicechannel zouden twee regisseurs zich achter de schermen hebben misdragen. Nadat het kanaal de verhalen naar buiten bracht, zijn de mannen niet meer op de set gezien. Zijn ze ontslagen?

Een oud-medewerker klapte vorige maand in gesprek met Juicechannel uit de school over twee regisseurs bij Goede Tijden, Slechte Tijden. ,,Onze bron geeft aan dat deze mannen vergelijkbaar zijn met de situatie zoals bij The Voice, ze maken namelijk misbruik van hun machtspositie”, schreef het kanaal op Instagram.

‘Belachelijk gemaakt’

De regisseurs zouden onder andere door het geven van complimenten, vrouwelijke collega’s het bed in proberen te krijgen. ,,Achteraf worden deze vrouwen belachelijk gemaakt en uitgelachen door de rest van de crew. Van te voren weten ze namelijk niet hoe deze mannen zijn. Ze laten die meiden zichzelf speciaal voelen om ze achteraf af te danken.”

Ontslagen?

Nu, een maand later, worden de regisseurs niet meer op de set gezien. Een figurant die al jaren in de serie figureert heeft deze regisseurs niet meer gezien sinds vorige week. En dat terwijl ze er voorheen wel altijd waren. ,,Ik zag een hele andere regisseur, een nieuwe… De viezeriken heb ik dus niet gezien. Dus of ze weg zijn geen idee, maar heb ze normaal altijd”, vertelt de bron in gesprek met Juicechannel. Of de regisseurs ontslagen zijn weet de bron niet. ,,Maar het viel me wel op.”

Tags

Goede Tijden Slechte TijdenThe Voice of Holland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie