Tweede helft seizoen 5 van Netflix-serie Lucifer eind mei te zien

Door: DitjesDatjes
30-03-2021

Het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen van de Netflix-hit Lucifer is eind mei op het streamingplatform te zien. Dat werd bekendgemaakt op het Amerikaanse Twitter-account van de serie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lucifer gaat over de duivel (Tom Ellis) die zijn saaie leven als heer van de onderwereld zat is en daarom besluit ‘op vakantie’ te gaan naar aarde. Hij strijkt neer in Los Angeles en opent een nachtclub, Lux. In LA raakt Lucifer bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), met wie hij samen optrekt en diverse moordzaken oplost.

“We weten dat meer afleveringen datgene is waarnaar jullie echt verlangen”, staat op Twitter. Hierbij wordt verwezen naar de telkens terugkerende uitspraak van Lucifer, die als hulpje van de politie van Los Angeles verdachten vraagt naar datgene waarnaar zij echt verlangen. Aangezien hij de duivel is en mensen kan manipuleren, geven zij daarop altijd eerlijk antwoord.

“Seizoen 5B komt op 28 mei op Netflix”, vervolgt de tweet. Het is nog niet bekend of de laatste acht afleveringen van seizoen 5 ook in Nederland vanaf 28 mei meteen te zien zijn.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD