Tweede man veroordeeld voor overlijden Mac Miller

Door: DitjesDatjes
17-05-2022

Er is een tweede persoon veroordeeld voor de dood van Mac Miller, die in 2018 op 26-jarige leeftijd overleed aan een overdosis drugs. De man, genaamd Stephen Andrew Walter (48), bekende in november 2021 schuld in de rechtbank, toen hij zei pillen omhuld met een laagje fentanyl geleverd te hebben aan de rapper, wiens echte naam Malcolm McCormick is. De rechter legde hem maandag een celstraf van 17,5 jaar op, met daarbij nog aantal jaar onder toezicht. Dit meldt Deadline.

Walter toonde berouw voor zijn daden in de rechtbank in Los Angeles. “Ik ben niet de persoon die anderen pijn wil doen, zo zit ik gewoon niet in elkaar. Maar als er naar het papierwerk wordt gekeken, lijkt het net alsof ik dit gedrag heb voortgezet nadat er iemand overleden was. Dat is niet zo. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor dat wat er gebeurd is, maar ik heb nooit geweten dat de pillen voor McCormick waren.”

De fatale pillen werden via twee andere mannen bezorgd bij Miller, die uiteindelijk overleed door het slikken ervan in combinatie met alcohol. Millers assistent trof hem bewusteloos thuis aan, waarna er direct een ambulance werd gebeld. Toen de hulpverleners gearriveerd waren bleek dat de rapper al overleden was.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD