Tweede reeks Blow Up trapt af met 352.000 kijkers op RTL 4

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De eerste aflevering van het tweede seizoen van de ballonnenshow Blow Up is zaterdagavond bekeken door 352.000 mensen. Daarmee is het programma terug te vinden op de achttiende plek in de lijst van best bekeken programma’s van zaterdagavond. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Het is het eerste programma dat presentatrice Leonie ter Braak voor RTL presenteert nadat zij eerder bekendmaakte over te stappen van RTL naar Talpa. Ter Braak presenteert Blow Up, waarin kandidaten spectaculaire creaties van ballonnen maken, samen met Martijn Krabbé.

De eerste aflevering van de eerste reeks werd in juni 2022 bekeken door 775.000 mensen. Toen stond de opening van de RTL-show wel in de top tien van best bekeken programma’s van de dag, op de zevende plek. Krabbé presenteerde dat seizoen samen met Chantal Janzen. Vanwege een te volle agenda is zij niet meer te zien in het tweede seizoen.

Tegelijkertijd met Blow Up wist het nieuwe EO-programma Zing!, een talentenjacht voor zanggroepen, 861.000 kijkers te boeien op NPO 1. Naar het Jachtseizoen op SBS6 keken 479.000 mensen. Beide programma’s staan in de top tien van best bekeken programma’s van zaterdag, op de tweede en negende plaats.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck