Tweede show rapformatie SFB in tien minuten uitverkocht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Ook de tweede show van de Nederlandse rapformatie SFB is binnen tien minuten uitverkocht. Op 20 en 22 oktober staat de formatie, bestaande uit Frenna, Jandro, Priceless en KM, voor de laatste twee keer samen op het podium van AFAS Live.

“Alweer binnen tien minuten uitverkocht. Nog eentje?”, schrijft Frenna op Instagram, waarmee hij lijkt te hinten op een derde show. Frenna heeft inmiddels veel succes met zijn solo-carrière.

SFB, een afkorting van Strictly Family Business, werd in 2013 opgericht en brak door met het verzamelalbum New Wave van platenlabel Top Notch, waar ook onder anderen Ronnie Flex en Lil Kleine hun doorbraak aan te danken hebben.

In 2016 werden Frenna, KM en Priceless in Suriname gearresteerd vanwege seks met een minderjarig meisje en het delen van een video daarvan online. KM werd eerder vrijgelaten omdat hij relatief jong was, Frenna en Priceless kregen een gevangenisstraf opgelegd. Die hebben zij echter niet hoeven uitzitten omdat hun voorarrest al langer had geduurd dan de volledige straf.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck