Tweeling Monaco in watten gelegd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Terwijl de meeste koninklijke families tegenwoordig willen dat hun kinderen zo gewoon mogelijk opgroeien, hebben Jacques en Gabriella van Monaco (3) een sprookjesachtige jeugd. Hun ouders prins Albert en prinses Charlène, leggen hun tweeling in de watten. Het prinsje en het prinsesje lijken het vooral leuk te vinden om zich speciaal te mogen aankleden. Zijn dat misschien de showbizzgenen van hun grootmoeder Grace Kelly?

Schattige kinderen zijn het zeker. Hun moeder is zo dol op de twee dat ze voortdurend foto’s plaatst op sociale media, zodat de hele wereld kan zien hoe leuk het leven van haar kindjes is. Wat opvalt is dat Jacques en Gabriella gek op elkaar zijn. De tweeling is onafscheidelijk. Hand in hand liepen ze naar hun eerste schooldag. Gedag tegen elkaar zeggen kan niet zonder elkaar eerst met een knuffel succes te wensen.

Echte kleine sterren

Jacques lijkt sprekend op zijn moeder terwijl het bij Gabriella nog onduidelijk is op wie ze het meest lijkt. Volgens prinses Charlène heeft het tweetal een ijzersterke band. Ze communiceren constant en spreken soms zelfs in het Frans en Engels. Waar de tweeling echter nooit een probleem mee heeft is het poseren voor de foto’s of zich laten aankleden voor speciale gelegenheden. Jacques en Gabriella gedragen zich dan zelfs een beetje als echte filmsterren die er totaal geen moeite mee hebben om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Sterker nog, ze genieten van alle aandacht.

Tags

AANDACHTALBERTCHARLENEFASHIONFOTOSGABRIELLAJACQUESMODEMONACOPRINSPRINSESSTERRENTWEELING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck