Twijfels bij René Froger: ‘Ik weet niet of ik dit nog wil’

Rene Froger twijfelt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De twijfel slaat toe bij René Froger. Enige tijd geleden lieten hij en Natasja weten dat ze hun droomvilla in Blaricum willen verlaten om kleiner te gaan wonen. Daar komt het koppel nu op terug. ,,Zo’n plek krijgen we nooit meer!”, aldus René.

René en Natasja kochten in 1994 de villa en lieten er in totaal voor 4,6 miljoen euro aan hypotheken op vestigen. Het is een plek vol dierbare herinneringen: het koppel woont er immers al 28 jaar.

Geen haast

Maar hoewel het optrekje al sinds augustus in de verkoop staat, blijkt er nog geen schot in de zaak te zitten. De villa is nog steeds niet verkocht en René bekent dat hij dat eigenlijk helemaal niet zo erg vindt. ,,Eerlijk gezegd weet ik het even niet meer, het is een beetje moeilijk”, zegt de zanger in weekblad Story. ,,Ik heb er in ieder geval geen haast mee.”

Op dit moment twijfelt René of hij überhaupt wel wil verhuizen. ,,Wat dat betreft zitten Natas en ik helemaal op één lijn. Hier zitten achtentwintig jaar herinneringen, hè?”

‘Mooiste stek op de wereld’

De reden waarom ze wilden verhuizen was omdat ze het gevoel hadden dat het huis te groot werd. ,,Maar van de week zaten we te praten en zeiden we tegen elkaar: ‘Zo’n plek krijgen we nooit meer!’ Dit is voor ons misschien wel de mooiste stek op de wereld.”

Kleinkinderen

Ook komen de kleinkinderen voortdurend over de vloer. ,,Kleinkinderen hebben is geweldig en voor mij geldt ook nog dat ze me jong houden. We zien de kleinkinderen vaak. Bij mooi weer duiken we de tuin in, daar heb ik een trampoline staan”, aldus René. ,,En als ze blijven slapen, zit ik twee uur lang kinderfilms te kijken. Ik vind dat echt top.”

Tags

NATASJA FROGERRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck