Twijfels over peperdure bouwval in Help Mijn Man is Klusser: ‘Dit klopt niet’

Weer vragen bij Help Mijn Man is Klusser
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers van Help Mijn Man is Klusser hebben gisteren vol verbazing naar een nieuwe aflevering gekeken. Chamilla en Juan kochten twee jaar geleden een boerderij voor een miljoen die eruitziet als een bouwval. Niet alleen vragen kijkers zich af waarom het stel zoveel geld neer heeft gelegd voor een klushuis, ook worden er steeds meer vraagtekens gezet bij de oprechtheid van het programma.

Chamilla en Juan kochten twee jaar geleden een enorme boerderij en omdat ze op veel hulp konden rekenen van familie en vrienden, dachten ze dat ze het al snel konden omtoveren tot hun droomboerderij. Helaas is niets minder waar: het opknappen van de boerderij bleek een megaklus.

Slopen

In het begin is er hulp van alle kanten, zowel op het gebied van klussen als financieel. Maar omdat vrienden en familie vooral het slopen van de woning leuk vinden, zit het stel binnen een paar maanden in een bouwput. Wanneer de hulp op een gegeven moment niet meer komt en het geld op is, blijven Chamilla en Juan met een onafgemaakte woning zitten.

De twee gaan ook zelf niet meer verder met klussen: Juan heeft geen tijd en Chamilla is inmiddels overspannen en depressief. Ook kan ze naar eigen zeggen niet veel in het huis doen vanwege haar reumaklachten. Wanneer John Williams langskomt en een rondleiding door het huis krijgt, valt hij in de ene na de andere verbazing. Het huis is koud, er is schimmel en geen enkele kamer is af.

Twijfels

Waarom verkopen de twee de boel niet? ,,Wat dat betreft hou ik nog vast aan onze dromen die we hebben. En dan denk ik: daar probeer ik toch wel wat energie uit te halen dat ik denk: ooit gaat het goed komen”, vertelt Chamilla.

Kijkers hebben hun twijfels bij deze aflevering. Ze kunnen niet geloven dat de boerderij een miljoen euro heeft gekost. ,,Een miljoen voor die puinhoop? Wat hebben die mensen gebruikt toen ze daarvoor tekenden?”, vraagt een kijker zich op Twitter af. Een andere kijker zet zelfs vraagtekens bij het hele programma. ,,Ik geloof al die verhalen niet meer. Krijg dit seizoen heel erg het idee dat alles in scène is gezet.”

Tags

HELP MIJN MAN IS KLUSSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck