Twijfels over pikante avontuurtjes Geraldine Kemper: ‘Ze liegt’

Geraldine liegt over haar avontuurtjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geraldine Kemper deed een opvallende onthulling in haar podcast ‘De Grote Gwen en Geraldine Show’. Ze vertelde dat zij en haar vriend Freek seks hebben gehad in een skilift tijdens de wintersportvakantie. Volgens Evert Santegoeds klinkt het verhaal wel erg ongeloofwaardig. Verzint Geraldine haar pikante avontuurtjes?

,,Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel”, onthulde Geraldine in de podcast. Volgens haar gebeurde het ‘in zo’n eitje die dicht is’. ,,We zaten er alleen in en ik keek Freek zo aan en ik zei: let’s go.”

‘Ze wil aandacht’

Evert Santegoeds gelooft niets van het verhaal van Geraldine. ,,Normaal zitten daar acht mensen in, nu zaten ze er toevallig met z’n tweeën in en in die zes minuten om naar boven te komen, hebben ze zich helemaal uitgekleed én hebben ze seks gehad”, vertelt hij in Shownieuws.

Bram Moszkowicz vraagt zich vervolgens af waarom Geraldine überhaupt de behoefte voelt om zo’n intiem verhaal te delen met de rest van Nederland. ,,Omdat ze aandacht wil voor haar podcast, denk ik”, zegt Santegoeds. ,,Als dat nou écht gebeurd zou zijn, dan neem ik aan dat je er ook een foto van maakt.”

Niet de eerste keer

Het is volgens Santegoeds niet de eerste keer dat Geraldine liegt over haar pikante avontuurtjes. ,,Net als dat portiekverhaal… Ik hou mijn twijfels”, aldus Evert. ,,Laatst was ze dronken, zat ze over te geven in een portiek, volgens haar, en toen ging de deur open toen ze daar zat over te geven. En toen deed ze het met de man die daar woonde. Ja, dat was binnen natuurlijk. Die zure lucht bleef buiten. Allemaal dat soort dingen overkomen haar.”

Tags

GERALDINE KEMPER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck