Twitter gaat los op ‘domme’ Wesley Sneijder

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder krijgt flink wat kritiek door zijn uitspraken in het televisieprogramma De Oranjezomer. Daarin verkondigde hij geen coronavaccin te nemen en ook vond hij dat het nog niet zo slecht gesteld wat met de mensenrechten in Qatar. Veel kijkers konden hun oren niet geloven.

Moderne slavernij?

Dat Nederlanders verdeeld zijn over het nu van het coronavaccin is al vanaf het begin bekend. Er zijn altijd voor- en tegenstanders. Wesley Sneijder is zo’n tegenstander van het vaccin en is niet bang zijn mening te laten horen. Hij wil geen vaccin omdat hij ook nooit de griepprik krijgt en hij twijfelt aan het nut van het vaccin. Vervolgens zegt hij, toen het volgende onderwerp werd aangesneden, dat hij niet denkt dat het zo erg gesteld is met de mensenrechten in Qatar. Hij heeft immers nog nooit tekenen van moderne slavernij gezien.

Voor- en tegenstanders

Op Twitter schrijven veel mensen over de uitspraken van Wesley. ,,Als je heel erg dom bent, kun je daar niets aan doen. Je wordt immers zo geboren. Maar als je je domheid zo tentoonspreidt, wordt het wel een hele zielige vertoning en kun je beter je mond houden”, luidt een vernietigende reactie.

https://twitter.com/Why18386113/status/1424069868752670722

Uiteraard zijn er ook mensen die Wesley wel toejuichen en zijn standpunten, vooral die over het vaccin, helemaal nog niet zo dom vinden.

Tags

CORONADE ORANJEZOMERQATARWAPPIEWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck