Twitter gaat los op ‘onsportieve’ Hugo

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In Expeditie Robinson wordt tactisch gespeeld, vormen er bondjes en wordt er veel gelogen. Dat is al seizoenen zo, maar toch kunnen veel kijkers de fanatieke Hugo niet waarderen. De kok speelt het spel hard en heeft geen genade met zwakkere spelers.

Verliezen

Eerst ging Anita eruit, toen Jaap en gisteravond was te zien dat ‘zwakste schakel’ Dionne eruit was gestemd. Dat is allemaal te danken aan Hugo, die al snel een bondje smeedde met zijn mannelijke groepsgenoten. De enige die een beetje tegengas geeft is Fien, maar of haar plannetje ook echt gaat werken wordt pas volgende week duidelijk.

Veel kijkers vinden de manier waarop Hugo het spel vreselijk. Het zou te hard en niet eerlijk zijn. Daarnaast is de manier waarop Hugo reageert op het verliezen van de proef, wat de derde keer op rij is, volgens een aantal kinderachtig zijn. En vinden sommigen het verlies zijn eigen schuld. Hugo wilde namelijk zelf de leiding hebben, want alleen dan zouden ze kunnen winnen….

Uiteraard zijn er ook mensen die de eerlijkheid van Hugo wél waarderen. Zij snappen niets van al die kijkers die Hugo onaardig vinden.

 

 

Tags

EXPEDITIE ROBINSONFIENHUGOKOKKRITIEKTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie