Twitter los op ‘Kinderachtig’ conflict Mr. Frank Visser

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak staat garant voor prachtige televisie, boze buren en hilarische Tweets. Ook gisteravond konden kijkers genieten van een hoogoplopend conflict en volgens veel Twitteraars ging de ruzie echt helemaal nergens over.

Fundering

Drie centimeter. Zoveel stond een muur over de erfgrens van Jakob. En hoewel het de meeste mensen niet eens zou opvallen als dat gebeurt, was het een doorn in het oog van de man uit Wormerveer. Jeffrey en Sandra, die onlangs het huis naast die van Jakob kochten en enkel de fundering wilde verbeteren van het klushuis waren zich van geen kwaad bewust. 

Het conflict loopt hoog op en op een gegeven moment mogen Jeffrey en Sandra van Jakob de steeg tussen de woningen niet meer gebruiken. Meester Frank Visser moet eraan te pas komen om de ruzie op te lossen. Visser begint zijn uitspraak met Jakob te vertellen dat hij toegang moet verlenen tot de steeg. Doet hij dit niet, dan krijgt hij een boete. Toch moet de rechter toegeven dat Jeffrey en Sandra inderdaad over de erfgrens hebben gebouwd, en dat in zo’n geval de woning vaak deels moet worden afgebroken. ,,Echter, drie centimeter”, vervolgt Visser de uitspraak. ,,Ik vind dat in de gegeven omstandigheden apert onredelijk. En daarom oordeel ik ook dat Jakob die overschrijding moet gedogen.” Het koppel mag de muren laten staan.

Twitter

Uiteraard was Jakob erg teleurgesteld, maar voor hem is er één troost. Zijn huis staat te koop, en door het programma hebben duizenden mensen de woning kunnen bekijken.
Uiteraard laten mensen op Twitter hun mening horen over Jakob, het koppel en het conflict. Er bijna iedereen lijkt het erover eens dat dit een uitermate kinderachtige ruzie was. 

 

Tags

KINDERACHTIGMR. FRANK VISSERRUZIETWITTERUITSPRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck