Twitter los op mannen The Bachelorette

Door: DitjesenDatjes
22-05-2020

Gaby Blaaser heeft de moeilijke taak als Bachelorette om te zoeken naar de ware liefde. Achttien mannen willen haar hard veroveren, maar gaat dat ook lukken? Als het aan veel kijkers ligt niet, want zij konden niet geloven wat voor mannen zich aan de fitgirl voorstelden.

‘Emancipatie is doorgeslagen’

In de eerste aflevering van The Bachelorette, die afgelopen woensdag werd uitgezonden, stelden alle achttien mannen zich voor aan hun droomvrouw. Stuk voor stuk wilde ze indruk maken op Gaby. Ze brachten een cadeautje mee, probeerde zichzelf met een glad praatje te verkopen en hadden zich volgens veel kijkers net even té veel opgetut. Op Twitter schreven een aantal mensen dat ze de mannen net even iets te vrouwelijk vonden. ,,Tenenkrommende gasten. Emancipatie is doorgeslagen. Gaby is de man met veel vrijgezelle vrouwen”, klinkt een vernietigende Tweet van een kijker. ,,Dacht dat ik me zou ergeren aan Gaby, maar sommige van die bachelors zijn nog irritante en veeels te gladjes”, luidt een andere.

Bachelorette wel poplair

Gaby zelf bleek wel in de smaak te vallen. Kijkers schrijven dat ze dachten dat ze Gaby niet zo leuk zouden vinden door de Instagrampost die ze regelmatig plaats. Daar vinden velen haar blijkbaar niet leuk overkomen, maar zo op beeld is ze volgens hen een veel leukere vrouw.

Meer DenD