Twitter WOEST op Gers Pardoel om gevaarlijke oproep

Gers Pardoel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Twitteraars zijn woest op rapper Gers Pardoel. De man postte een Tweet waarin hij zijn duizenden volgers opriep om de adviezen van de overheid rondom het corona-virus in de wind te slaan. Hij wil dat iedereen elkaar handen blijft geven en ook dat mensen elkaar blijven knuffelen.

‘Geef elkaar een hand’

,,Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar. Diep van binnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus (elk virus) echt kan stoppen”, begint Gers zijn verhaal, waar inmiddels honderden reacties op zijn gekomen. ,,Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel liefde”, gaat hij door. Een belachelijke Tweet vinden heel veel mensen en ook nog eens erg gevaarlijk.

Riskante onzin?

Volgers reageren geschrokken op de oproep van Gers. Zo schrijft iemand dat het virus erg gevaarlijk is voor een dierbare van haar en dat een hand geven voor heel veel ellende kan zorgen. Een ander schrijft: ,,Je hebt bijna 80.000 volgers en een aantal hecht vermoedelijk waarde aan wat je zegt. Zou je daarom niet dit soort riskante onzin willen verspreiden? Als mensen dit opvolgen brengen ze daarmee anderen in gevaar, vooral kwetsbaren, ouderen en personeel in de zorg.”

Anderen melden dat ze de Tweet hebben ‘gestaft’ en dat deze dus mogelijk verwijderd zal worden door Twitter.

https://twitter.com/GersPardoel/status/1238363288305569793

 

Tags

BOOSCORONAGERS PARDOELGEVAARLIJKLIEFDETWEETVIRUSWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck