Twitteraars boycotten Giel beelen

Door: DitjesDatjes
22-03-2018

Op sociale media hebben mensen hun mening klaar over ‘pest-dj’ Giel Beelen. De strippergrap die hij gister uithaalde met zanger Tim Knol viel bij veel mensen totaal verkeerd.

Maan

Tijdens het liveoptreden van Knol in de radiostudio kwam een schaars geklede dame binnen en begon zich uit te kleden. Voorafgaand aan het optreden hadden Beelen en Knol nog een pittige discussie naar aanleiding van Knols heftige en afkeurende Twitter-reactie op een eerder streaker-incident. Hierbij werd zangeres Maan verrast door een blote man, toen zij in de uitzending van Radio 538-dj Frank Dane een nummer ten gehore bracht. Giel was het oneens met de ophef die Knol erover maakte.

Knol stormde na tussenkomst van de stripper het pand uit, met Beelen in zijn kielzog. “Ik heb hier geen trek in”, aldus de zanger. “Ik ben te oud voor deze onzin en voel me te serieus hiervoor. Ik had niet gedacht dat je zo laag zou zakken.” Ook Knols band pakte zijn biezen, tot ongenoegen van Beelen. Deze noemde Knol en zijn bandleden ‘kinderachtig’, ‘onsportief’ en ‘motherfuckers’. “Als je niet weet waar je over praat moet je gewoon je bek houden”, riep hij de muzikanten na, verwijzend naar de streaker-grap met Maan.

Geintje

Op Twitter kreeg de dj gelijk een stortvloed van reacties over zich heen, waarop hij twitterde: “Hoezo mag ik geen andere mening hebben dan? Respect maar zelf ook de radiomaker #geintjenatuurlijk.”

Mensen roepen anderen op om de single van Tim Knol te kopen, om een statement te maken. Ook is er een petitie gestart om Giel Beelen te ontslaan en schrijven veel twitteraars dat ze helemaal klaar zijn met Beelen, en dat zijn ‘houdbaarheidsdatum’ al lang is verstreken.

 

 

 

Meer DenD