Twitteraars gaan los op Linda: ‘Vreselijk mens’

Twitteraars gaan los op Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de aflevering van Lang Leve de Liefde ging het gisteren behoorlijk los op Twitter. Kijkers konden Linda, die gekoppeld werd aan Remko, niet uitstaan. ,,Echt een vreselijk type”, luidt het op Twitter.

Deelnemers van Lang Leve de Liefde krijgen op Twitter wel vaker commentaar, maar de kritiek die Linda te verduren kreeg was behoorlijk heftig. Bij álles wat Remko deed stelde Linda een vraag. Waarom draagt Remko een blouse? Wat vindt hij ervan dat ze zo knoeit tijdens het eten én met hetzelfde lepeltje meerdere gerechten aanraakt? En wat vindt hij nou eigenlijk van haar?

Waar Remko het eerst prima vindt dat Linda allerlei vragen stelt, lijkt hij tijdens het eten toch geïrriteerd te raken. Op bijna elke vraag antwoordt hij: ,,Dat moet jij weten.”

‘Blijf vrijgezel!’

Kijkers van Lang Leve de Liefde vragen zich af of er ook mensen bestaan die Linda wél leuk vinden? Op Twitter lijkt in ieder geval van niet. ,,Die Linda! Wat een verschrikking met al die vragen. Blijf svp de rest van je leven vrijgezel”, schrijft iemand op Twitter. ,,Zal haar vast goed lukken om vrijgezel te blijven”, reageert een ander.

‘Vreselijk type’

De reacties op Twitter zijn niet mals. Linda wordt zelfs een ‘vreselijk type’ genoemd. ,,Dit kan toch niet. Linda luistert niet, houdt van negatief sturen, commanderen en gif over iemand uitstrooien. Wow. Hoe word je zo?”, vraagt iemand zich af. ,,Wat een verschrikkelijke vrouw. Ik krijg er compleet de zenuwen van”, twittert een andere kijker.

Tags

LANG LEVE DE LIEFDELINDA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck